Monday, September 2, 2013

STELTON tradition og fornyelse

På besøg hos STELTON

STELTON har de sidste mange år kastet sig ind i kampen om at skabe godt og moderne design med rødder i klassiske danske traditioner. Nye interessante designere finder plads mellem Arne Jacobsens ikoniske kaffe/te kander i rustfrit stål. "Untouched by time" er det nye mantra det cylinderformet designet er redefineret under. 

Cylinderformen er tidløs, men det går da rigtig godt, når der leges med moderne effekter som metal. Det virker befriende og nyt i termokandeklassikeren designet af Erik Magnussen. Raffineret.Tiltaget om en genfortolkning af Madame Blå i serien "Emma"af design duoen HolmbäckNordentoft er som skabt ind i det moderne hjem. Skønne lyse dueblå nuancer og fin funktionalitet især i tankerne bag te-filtret i te-termokanden, en kande hvori man kan brygge teen direkte, uden teen bliver bitter - cool.  "Emma" har det hele,dog uden det bliver for meget. Form, funktion og så et touch af det feminine, med bløde linier og håndtag i træ. 
Dagen bød også på lækkerier fra Kokkeriet og her skulle hjerne lige forsøge at finde smagsløgene i en genfortolkning af klassikeren æg og bacon. Nu med puffede bacon-ris og miniature æg i ægte guld. En meget anderledes oplevelse, men det er da dejligt at blive udfordret. Vi siger TAK.


foto vkstockimages


No comments: